Assortiment

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze website / webshop bevat informatie over de aangeboden producten van ECR-BELGIUM BVBA en de geleverde diensten van ECR-BELGIUM BVBA.

ECR-BELGIUM BVBA behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website / webshop.

Beperking aansprakelijkheid
ECR-BELGIUM BVBA besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie.
Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. ECR-BELGIUM BVBA is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze website / webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal ECR-BELGIUM BVBA een fout of onjuistheid in deze website / webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht
Deze website / webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van ECR-BELGIUM BVBA. Zonder schriftelijke toestemming van ECR-BELGIUM BVBA is het niet toegestaan materiaal van deze website / webshop te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

ECR-BELGIUM BVBA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Voor nadere informatie, of indien u nog twijfels heeft kunt u contact opnemen met ECR-BELGIUM BVBA.
Verberg boodschap