Assortiment

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

ECOLINE MET IQ MODULE

EENVOUDIG, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR
Als optie voor de bewezen semi-hermetische BITZER zuigercompressoren, biedt de ECOLINE serie met IQ module nu nog meer verbeterde functies die betrekking hebben op de compressor. Betrouwbaar en efficiënt om te werken, staat ECOLINE voor flexibiliteit in termen van koelmiddelselectie en een breed gamma aan toepassingen.

EENVOUDIG
De IQ module in de ECOLINE serie vereist enkel twee kabels en stuurt tegelijkertijd de capaciteitscontrole, compressor-opstart, carter verwarming, kopventilator en koelmiddelinjectie aan. Hierdoor worden de vereisten voor bekabeling tot een minimum beperkt en daalt het aantal componenten in het schakelbord.

FLEXIBEL
De IQ module maakt het gebruik van een gestandaardiseerd schakelbord voor MT en LT toepassingen mogelijk, zonder dat de bedieningselementen worden gewijzigd. Extra voordelen van de ECOLINE serie
- Flexibiliteit bij gebruik van nieuwe koudemiddelen: de IQ module maakt de compressor future-proof
- Verhoogde beschikbaarheid binnen het limietgebied
- Uitgebreide toepassingslimieten voor het gebruik van R448A en R449A en ook R407A en R407F – meer toepassingsmogelijkheden met lager GWP en verminderd energieverbruik
- Goedgekeurd voor capaciteitsregeling (CRII of FU) in combinatie met koelmiddelinjectie
- Hogere maximale toelaatbare persgastemperatuur

BETROUWBAAR
Compressoren uit de ECOLINE series ervaren een optimale bescherming door het controleren van motor- en persgastemperatuur en toepassingslimieten. Het geïntegreerde multistep alarmsysteem vermindert de kans op uitschakeling van de compressor. De IQ module zorgt voor een uitbreiding van de toepassingsgrenzen en verhoogt dus de foutloze werking van het system, voornamelijk bij het gebruik van nieuwe koudemiddelen met verhoogde persgastemperaturen. Daarnaast verhogen de gekoppelde monitorings- en controlefuncties de betrouwbaarheid: kopventilator, CRII, capaciteitscontrole en koelmiddelinjectie kunnen in relatie tot elkaar geschakeld worden. ECOLINE compressoren met de IQ module bieden een breed gamma aan digitale functies voor meer gebruiksvriendelijkheid, voordelen in gebruik en operationele controle.
- Configuratie, monitoring en probleemoplossing worden uitgevoerd met behulp van BEST SOFTWARE
- Geïntegreerde data logging maakt analyseren en monitoring gemakkelijker
- Modbus communicatie voor gebruik van algemeen erkende en veelgebruikte protocollen
Verberg boodschap