Assortiment

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Verzendmethodes

Bij ECR-Belgium heb je de keuze uit de volgende verzendmethodes:
1. DHL vrachtgoed (standaard)
2. DHL express
3. Express (taxi)
4. Afhalen

Hieronder volgt een korte uitleg over de verschillende verzendmethodes.

1. DHL vrachtgoed
Dit is de standaard leveringsmethode van ECR-Belgium voor pakketten tot en met 50 kg. Vanaf 50 kg is het een palletzending. DHL garandeert binnen 48 uur aan te leveren. Indien dit (onverhoopt) niet gehaald wordt dan is er geen corrigerende actie inbegrepen in het tarief. Afhankelijk van de afspraken tussen ECR-Belgium en haar klanten zijn de kosten voor dit soort leveringen voor ECR-Belgium of voor de klant. Orders tot 16:00 uur gaan nog dezelfde dag weg. Lengte vrachtzendingen hebben standaard een doorlooptijd van 48 uur.

2. DHL express
Deze leveringswijze wordt voor spoedzendingen gebruikt. DHL geeft aan dat deze pakketten de volgende werkdag voor 11:00 uur aangeleverd worden bij de klant. De kosten zijn voor de klant. Indien DHL deze verplichting niet nakomt, voeren zij direct een corrigerende actie uit. Een corrigerende actie kan inhouden dat DHL gebruik maakt van een koerier om een vervangende zending te regelen. Ook hier kunnen pakketten worden verstuurd tot 50 kg. Zwaarder dan 50 kg is een palletzending.

3. Express (taxi)
Deze leveringswijze wordt voor spoedzendingen gebruikt. De pakketten worden onmiddellijk verstuurd met een speciale expressdienst. De kosten zijn voor de klant.

4. Afhalen
Je kan jouw product(en) na het plaatsen van de bestelling komen afhalen bij het filiaal van je keuze. Indien jouw bestelling niet op voorraad is, nemen wij z.s.m. contact op.
Verberg boodschap